FysiGym

Sporten met lichamelijke klachten of een medisch ongemak!?

Ja, dat kan. Sinds najaar 2013 werkt Fysiotherapie GJW van Rooij samen met MaxiGym, de nieuwe sportschool tegenover de watertoren.Geert-Jan van Rooij, een ervaren fysiotherapeut, gymleraar, medisch trainingstherapeut biedt u een uitgekiend behandeltraject, kortweg FysiGym. Onder zijn persoonlijke medische begeleiding kunt u nu verantwoord trainen om uw fysieke klachten of lichte blessure aan te pakken met een speciaal programma: FysiGym. Dit programma is ook zeer geschikt voor ouderen en mensen met een gewichtsprobleem.


Wat doet FysiGym?

U durft niet te bewegen omdat u iets mankeert? FysiGym biedt een oplossing! Heeft u last van uw rug of nek? Of andere klachten waardoor u niet kunt sporten? FysiGym behandelt. Doet u een revalidatietraject na een operatie (knie, hernia, meniscus, heup, pols, ongeval etc)? FysiGym begeleidt, voor jong en oud.


Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een fysiotherapeutische screening of onderzoek op het praktijkadres. De therapeut bepaalt samen met u de haalbare doelstellingen. Dan wordt er een oefenprogramma op maat gemaakt, rekening houdend met uw fysieke gesteldheid. Vervolgens gaan we aan de slag op de sportschool. Voor deelname aan het FysiGym programma kunt u advies vragen aan uw huisarts of specialist, maar dat is vooraf niet nodig. Uw huisarts wordt na de eerste FysiGym afspraak geïnformeerd over uw deelname. U kunt met het FysiGym programma altijd kosteloos extra trainen wanneer het u uitkomt. Eventueel kunt u na afloop van de behandelperiode, zonder medische begeleiding, verder sporten in de professionele omgeving van MaxiGym.


De behandelkosten fysiotherapie met het FysiGym programma worden meestal vergoed door uw aanvullende ziektekosten verzekering. Kijk hiervoor in uw polisvoorwaarden.

Aanmelden voor FysiGym